Alles over bestraten | samenwerkingsverband van stratenmakersbedrijven | landelijke dekking

Betonsteen

Betonstenen

Bestrating Helmond

Wilt u gebruik maken van betonsteen in uw tuin? U zorgt daarmee voor een bekende toepassing, mede dankzij het grote aantal verschillende formaten dat er beschikbaar is. Op het moment dat u betonsteen in specifieke formaten wilt laten snijden is het verstandig om dit te laten doen door een vakman. Dat heeft vooral te maken met het feit dat steenstof of splinters via de ademhaling in de organen terecht kunnen komen.

Gratis en vrijblijvend stratenmakeroffertes aanvragen?

Dikte van betonsteen

Uiteraard is het betonsteen beschikbaar in een aantal verschillende formaten, maar het is verstandig om uit te gaan van een dikte van 5cm. In een aantal gevallen kunt u gebruik maken van dikkere tegels. De eenvoudige betontegels krijgen over het algemeen deels een oppervlaktebehandeling, wat het uiterlijk ten goede komt. Het is de levendige structuur van natuursteen die we op die manier nabootsen. Met name de gezandstraalde oppervlakten zijn over het algemeen populair. Ook de klassieke bestrating bestaat uit betonstenen, waarbij de bovenste 2cm als deklaag wordt uitgevoerd.

Zonder kruisvoeg

De betonstenen laten zich in een groot aantal verschillende patronen leggen. U kunt online uw betonstenen bestellen en de betonsteen prijzen vergelijken. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een patroon met of zonder kruisvoeg? Het is beide mogelijk. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het bekende Romeins verband, of kunt u kiezen voor een van de andere varianten. Met name wanneer u kiest voor licht vari rende tinten qua kleur is dit een lust voor het oog en kunt u met veel plezier gebruik maken van uw tuin.

Iedere gewenste vorm

Betonsteen is in vrijwel iedere vorm te produceren, waardoor u binnen het assortiment van de aanbieders kunt kiezen voor een kleur, vorm en formaat dat u aan weet te spreken. Dit maakt het onder andere mogelijk om de oppervlaktebehandeling zo algemeen mogelijk toe te passen. Bovendien kunt u in de omgeving van een buitenruimte een architectonische eenheid cre ren, door betonsteen aan te passen aan bepaalde elementen die minder keuze overlaten. Het is bovendien interessant om betonsteen te combineren met bijvoorbeeld natuursteen of bakstenen klinkers, waardoor u met dit type bestrating een aantal verschillende kanten op kunt.

Gratis en vrijblijvend stratenmakeroffertes aanvragen

Wilt u weten wat het (her)bestraten van uw terras of oprit zou kosten?<br>Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan<br>Alle soorten bestratingswerk<br>Inclusief of exclusief stenen of tegels<br>Met garantie<br>Landeljike dekking<br>Meerdere bestratingsbedrijven in elke regio<br>Eenvoudig prijs en kwaliteit vergelijken<br>Aanvragen is volledig gratis en verplicht u tot niets

Stratenmakers hamer