Alles over bestraten | samenwerkingsverband van stratenmakersbedrijven | landelijke dekking

Wat kost bestraten ?

Wat kost laten bestraten?

Wilt u uw tuin laten bestraten en bent u benieuwd naar de kosten? Of wilt u de oprit opnieuw van bestrating voorzien, maar weet u nog niet goed of u daar momenteel de middelen voor heeft?

Het is verstandig om goed te kijken naar de kostenplaatjes, zodat u een beeld krijgt van wat u kunt verwachten.

Meer informatie over kosten

  • Berekening kosten bestrating Kosten per uur
  • Prijzen sierbestrating Kosten per m2
  • Belasting bestrating Voorbeeld kosten oprit herbestraten
  • Tegels leggen Voorbeeld kosten voortuin bestraten
  • Trommelstenen Voorbeeld kosten achtertuin bestraten

Kosten per uur of m2

Bestrating achtertuin

Kosten per uur en kosten per m2

Indien u wilt weten wat het kost om uw tuin te laten bestraten kunt u onder andere uitgaan van een kostenplaatje voor het totaal, een prijs per uur of een prijs per m2. Houd rekening met het onderscheid tussen kosten voor de arbeid, naast kosten voor de materialen. U heeft de mogelijkheid om zelf materiaal aan te schaffen en dit door de vakman te laten leggen, of u kunt ervoor kiezen om ook het materiaal af te nemen en gebruik te maken van een totale prijs voor de klus in uw tuin.

Sierbestrating voorbeelden

Voortuin en achtertuin

De kosten van het laten bestraten hangen in veel gevallen af van de grootte van de tuin, maar ook van het type bestrating waar u gebruik van wenst te maken, eventuele opsluitbanden en palissaden, materiaal voor de fundering of bijvoorbeeld de natuurstenen die u wenst te laten plaatsen. Doet u een gedeelte van de tuin zelf, of is er bijvoorbeeld al sprake van een vijver waar de stratenmaker rekening mee dient te houden? Dit zijn zaken die de kosten van het laten bestraten kunnen beïnvloeden, waardoor het verstandig is om daar rekening mee te houden.

Oprit bestraten

Indien u benieuwd bent naar de kosten van het laten bestraten en het gaat om een oprit is het doorgaans mogelijk om daar een goede inschatting van te maken. Een oprit loopt over het algemeen rechtdoor en zit qua vorm wat dat betreft op een gemakkelijke manier in elkaar. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat u dient te zorgen voor een goede fundering en verdichting, om verzakken te voorkomen. Is er al sprake van een oprit die u wilt vernieuwen, of gaat het u om de aanleg van een totaal nieuwe oprit en dient de grond daarom volledig afgegraven te worden?

Gratis en vrijblijvend stratenmakeroffertes aanvragen

Wilt u weten wat het (her)bestraten van uw terras of oprit zou kosten?<br>Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan<br>Alle soorten bestratingswerk<br>Inclusief of exclusief stenen of tegels<br>Met garantie<br>Landeljike dekking<br>Meerdere bestratingsbedrijven in elke regio<br>Eenvoudig prijs en kwaliteit vergelijken<br>Aanvragen is volledig gratis en verplicht u tot niets

Stratenmakers hamer