Alles over bestraten | samenwerkingsverband van stratenmakersbedrijven | landelijke dekking

Strakke bestrating

Strakke bestrating

Afschotpercentage

Wilt u gebruik maken van strakke bestrating, of dit graag vergelijken met een van de andere mogelijkheden? U maakt gebruik van een minimale voeg, waardoor er een strak uiterlijk ontstaat. De strakke bestrating past over het algemeen het best bij een voorkeur voor harde lijnen en een moderne tuin.

Minimale voeg

Op het moment dat u gebruik maakt van strakke bestrating is dit, zoals de naam mooi aangeeft, strak" te straten. Dit betekent dat er een minder grote voeg nodig is en de steen of tegel goed past in een klassieke omgeving. Het is als het ware de tegenhanger van de getrommelde steen, omdat die juist vraagt om een meer uitgebreide voeg. De strakke stenen zijn niet voorzien van facetrandjes, waardoor ze zich strak laten straten en het op die manier mogelijk is om het geheel op een moderne manier neer te leggen.

Mooi terras

Strak uiterlijk

De strakke bestrating kan zorgen voor een wat klassieke uitstraling, maar komt het best tot z"n recht in een moderne omgeving. Heeft uw woning grote ramen, of wellicht een schuifpui waar u graag gebruik van maakt? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een trendy tuin. Het is in dat geval een goed idee om te kijken naar de strakke bestrating en er daarmee voor te zorgen dat u kunt rekenen op een strak vormgegeven geheel. Houd er rekening mee dat het ontbreken van de voeg het geheel nog strakker zal laten ogen, dus gebruik gerust wat accessoires om dit effect wat minder sterk te maken.

Bestratingsvormen

  • Strakke bestrating
  • Klassieke bestrating
  • Uitgewassen bestrating
  • Bestrating met en zonder facet
  • Bestrating met afstandshouder

Harde lijnen en moderne tuin

Op het moment dat u kiest voor strakke bestrating ontstaan er als vanzelf de wat meer harde lijnen. Over het algemeen zijn het de liefhebbers van design die hiervoor kiezen en bijvoorbeeld gebruik maken van hoogstandjes op het gebied van vormgeving. Ondanks de strakke uitstraling is het goed mogelijk om de bestrating online te bestellen en daarbij bijvoorbeeld gebruik te maken van wat meer speelse elementen. Dit zorgt voor en interessant contrast binnen de bestrating van de tuin, waardoor er wat meer leven in komt en niet alles op zal gaan in het strakke ontwerp.

Gratis en vrijblijvend stratenmakeroffertes aanvragen

Wilt u weten wat het (her)bestraten van uw terras of oprit zou kosten?<br>Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan<br>Alle soorten bestratingswerk<br>Inclusief of exclusief stenen of tegels<br>Met garantie<br>Landeljike dekking<br>Meerdere bestratingsbedrijven in elke regio<br>Eenvoudig prijs en kwaliteit vergelijken<br>Aanvragen is volledig gratis en verplicht u tot niets

Stratenmakers hamer