Alles over bestraten | samenwerkingsverband van stratenmakersbedrijven | landelijke dekking

Stortmateriaal

Stortmateriaal

Sierbestrating Enschede

U kunt verschillende kanten uit met stortmateriaal, waardoor u de mogelijkheid heeft om een sierkiezel toe te passen, of aan de andere kant te zorgen voor een draaglaag. Verder kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van split of grind.

Gratis en vrijblijvend stratenmakeroffertes aanvragen?

Gebroken en ongebroken materialen

Fijne steentjes

Binnen het stortmateriaal maken we allereerst het onderscheid tussen gebroken en ongebroken materialen. Tot het ongebroken materiaal behoren onder andere zand en kiezel. Aan de andere kant kennen we het gebroken materiaal, waarbij we kunnen spreken van bijvoorbeeld split of steenslag. Wat dat betreft kunt u het stortmateriaal op een aantal verschillende manieren toepassen, maar kunt u ook uitgaan van de uitstraling die u voor ogen heeft. Denk in ieder geval goed na over de verdichting en de draagkracht van het stortmateriaal dat u wenst toe te passen.

Stratenmaker almere

Sierkiezel en draaglagen

Wilt u het stortmateriaal gebruiken vanwege de uitstraling, of is het aan de andere kant een draaglaag die u aan wilt brengen? Kies in het eerste geval bijvoorbeeld voor een fijne kiezelkorrel. U kunt dat materiaal ook gebruiken om een verhard oppervlak als een oprit op een sierlijke manier af te werken. U kun aan de andere kant gebruik maken van steenslag op het moment dat u wilt zorgen voor een draaglaag. Wat dat betreft kunt u het stortmateriaal gebruiken op de manier die u wenst en zorgt het materiaal voor een stevig geheel, of aan de andere kant voor de uitstraling in uw tuin waar u naar op zoek bent.

Sierbestrating Zuid-Holland

Gebruik natuurzand voor het voegen

Wilt u het stortmateriaal in uw tuin gebruiken en zorgen voor een meer milieuvriendelijk element? Dan is het verstandig om eens gebruik te maken van natuurzand voor het voegen. Het nadeel hiervan is dat er wat groen tussen de voegen zag ontstaan. Aan de andere kant zorgt dit ervoor dat u de tuin op een meer natuurlijke manier vorm kunt geven en u de mogelijkheid heeft om een steentje bij te dragen aan een beter milieu voor ons allemaal. Ook binnen het stortmateriaal en de toepassing hiervan is wat dat betreft mogelijk om duurzame keuzes te maken.

Gratis en vrijblijvend stratenmakeroffertes aanvragen

Wilt u weten wat het (her)bestraten van uw terras of oprit zou kosten?<br>Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan<br>Alle soorten bestratingswerk<br>Inclusief of exclusief stenen of tegels<br>Met garantie<br>Landeljike dekking<br>Meerdere bestratingsbedrijven in elke regio<br>Eenvoudig prijs en kwaliteit vergelijken<br>Aanvragen is volledig gratis en verplicht u tot niets

Stratenmakers hamer